NOVÝ ROK 2021 V TECHNECIU – jedeme dál covid necovid!

Vážení příznivci vědy a techniky,

Přejeme Vám vše nejlepší v novém roce 2021, hlavně hodně zdraví a těšíme se s Vámi na nová setkání a dobrodružství s vědou a technikou.

V novém roce pro vás chystáme bohatý celoroční program, který sestává z pravidelných přednášek, seminářů, workshopů, exkurzí a expedic, letní školy a celoroční nabídky kroužků a kurzů věnovaných moderní technice a současné vědě – zde naleznete indikativní HARMONOGRAM roku 2021 v Techneciu.

Od pondělí 22.února.2021 se můžete znovu zapojit do distančního programu Technecium ONLINE na který, jakmile to PES dovolí navážem presenčními aktivitami a společnými badatelskými a tvůrčími projekty v Makerspace Technecium, v terénu nebo v laboratořích a dílnách našich spolupracovníků.

Na letní prázdniny pro Vás již tradičně připravujeme (ve spolupráci s Talnet a dalšími partnery z řad VŠ, AV ČR a firem) badatelskou letní školu T-Expedice Pardubice 2021 a tvůrčí MakerCamp 2021.

Pro mladé zájemce o badatelskou a tvůrčí práci jsme připravili bohatý výběr projektových témat na SOČ, odborné stáže a ročníkové projekty, jejichž mentory jsou přední odborníci z praxe v širokém spektru oborů současné vědy a techniky, do kterých se můžete v průběhu roku dle Vašeho zájmu zapojovat.

Přehled o jednotlivým tématech získáte na stránce projekty sTc a v rámci živých online přednášek Pátečníci z Technecia, na kterých se každý týden představují špičkový čeští vědci se svými projekty a aktuálními badatelskými tématy. Přípravu na vaši vědeckou práci Vám usnadní navazující seminář Science Starter, ve kterém se můžete seznamovat s metodami vědecké práce a zdokonalovat se v nich.

Všechny online přednášky můžete sledovat také ze záznamu na YouTube kanálu UTESLA

Za tým Techencium, naše partnery a spolupracovníky 

                                                                                 Mgr. Alexandr Prokop 

Translate »