26.9.2020 – Badatelská a tvůrčí sobota na téma rakety a den otevřených dveří v Techneciu

Srdečně Vás zveme na den otevřených dveří a badatelskou a tvůrčí sobotu v Techneciu s tématem Rakety a jejich využití, která proběhne 26.9. 2020 od 10:00 do 16:00.

V rámci dne otevřených dveří se můžete seznámit s aktivitamy volnočasového vzdělávacího talentcentra Technecium – představíme Vám kurzy, kroužky, projekty a další vzdělávací aktivity, které jsme pro vás připravili na školní rok 2020 – 2021.

V rámci badatelské a tvůrčí soboty budou probíhat přednášky a přírodovědné, technické a výtvarné dílny v rámci kterých si můžete vyzkoušet návrhnout a vytvořit vlastní vodní raketu s originálním designem. Při tom si ověříte základní principy raketové techniky pomocí fyzikálních experimentů a vyzkoušíte si jak můžete využívat nových technologií – digitálního designu, počítačových simulací, 3D tisku nebo programovatelných mikrokontrolerů v návrhu a realizaci vaší raketové mise.

Vstup na den otevřených dveří je zdarma. Účastnický přízpěvek na sobotní tvůrčí a badatelské dílny je 250 Kč/os. Registrace není nutná. Doporučený věk 9 – 99 let.

Program běží s podporou MŠMT, NIDV (Krajské sítě na podporu nadání) Královehradeckého kraje a Pardubického kraje a JHV Engineering.

V případě zájmu a dotazů nás kontaktujte na čísle 774 143 458 nebo na emailu [email protected].

 

Translate »